Финансирането от продавача е договор за недвижими имоти, при който

...
Финансирането от продавача е договор за недвижими имоти, при който
Коментари Харесай

Какво да правите, ако не можете да получите редовен заем за недвижим имот

Финансирането от продавача е контракт за недвижими парцели, при който финансирането, предоставено от продавача, е включено в покупната цена, като се употребява къщата като поръчителство. Ако не можете да получите постоянен заем, това може да е алтернатива за вас.

Вземете своя кредитен доклад. Не позволявайте да се прокрадва неприятен заем. Гледайте кредитния си резултат, до момента в който се пробвате да го подобрите. Помолете заемодателя или кредитния консултант да ви даде кредитен доклад, с цел да знаете, че той идва от реномиран източник. Избягвайте да употребявате уеб сайтове, които може да ви дават неправилна информация. Искате да имате реалистична визия за настоящия си кредитен профил, тъй че да можете да зададете задачите си надлежно и да оцените триумфа на вашите старания за възстановяване на вашата платежоспособност. По-високият кредитен рейтинг значи, че е по-вероятно да получите утвърждение за заем и че заемът ви може да коства по-малко.

Има разнообразни кредитни организации, които биха могли да ви дават безвъзмезден кредитен доклад при поискване. Проучете и поискайте подобен, с цел да сте наясно със обстановката.

Много неща се отразяват върху кредитния рейтинг.

Работете по оправяне на заема, в случай че имате неприятен заем. Вашият най-хубав късмет за закупуване на жилище не идва от движещи се трудности, основани от вашия неприятен заем. Вместо това превърнете неприятния си заем в добър заем, тъй че въобще да не би трябвало да се справяте с тези трудности. Простият факт е, че пазаруването на постоянно е най-умният ход. С добър заем е по-вероятно да получите утвърждение за заеми и като общо предписание заемите, които получавате, нормално имат по-добри лихвени проценти и / или депозити, свързани с тях. Отделете време, с цел да подобрите заема си - в дълготраен проект това постоянно е най-хубавият ви залог.

Имайте поради, че изплащането на дълга по кредитната карта е един от най-бързите способи за бързо възстановяване на кредитния ви рейтинг.

Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР