Финалите в НБА през 2004-а са много лош спомен за

...
Финалите в НБА през 2004-а са много лош спомен за
Коментари Харесай

Бивш играч на Лейкърс: Егоизмът на Коби ни провали срещу Детройт

Финалите в НБА през 2004-а са доста неприятен спомен за почитателите на Лос Анджелис Лейкърс. " Езерняците " губят по безапелационен метод от отбранителния отбор на Детройт Пистънс с 1-4, поставяйки завършек на сполучливото съдействие на Коби Брайънт и Шакийл О'Нийл.

Бившият състезател на Лейкърс от същия интервал Карийм Ръш показа своята позиция за това какво е провалило тима тогава.

" Искам да кажа, че те просто ни надиграха. Карл (Малоун) беше контузен за тази серия, само че също по този начин мисля, че Коби егоистично искаше да завоюва MVP на Финалите ", съобщи Ръш, който играе 3 сезона с Лейкърс сред 2002 и 2005 година.

" Бяхме любимци да спечелим серията. В този миг Шак бе спечелил предните три MVP-та на Финалите. Затова мисля, че задачата на Коби бе този път той да я грабне. И по тази причина бяхме хванати в крачка от по-добър тим ", изясни той.

Ако погледнем статистически върху серията, Коби бележи приблизително по 22.6 точки на дуел при 38% пукотевица от полето и 17% от тройката. О'Нийл записва 26.6 точки и 10.8 битки, само че отбраната на Пистънс е толкоз постоянна, че удържа Лейкърс надлежно до 68, 80 и 87 точки в последните три дуела, отишли в интерес на " буталата ".

Стаститика от финала
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР