Финалистката в Ергенът“ Дениз Хайрула се оказа бременна от гаджето

...
Финалистката в Ергенът“ Дениз Хайрула се оказа бременна от гаджето
Коментари Харесай

Ексклузивно! Дениз Хайрула е бременна от гаджето си! Вижте ги заедно на последната им почивка + ФОТО с коремче

Финалистката в „ Ергенът “ Дениз Хайрула се оказа бременна от гаджето си – предприемача Стоян Стоянов , научи извънредно HotArena . Плеймейтката е към този момент в 4-ия месец от бременността си, в случай че съдим по фотосите, с които разполагаме.

Красавицата неотдавна е била на отмора дружно с половинката си, като на една от фотосите личат издайническите следи на бременността. От фотосите излиза наяве, че двамата със Стоян обичат да пътуват, като неотдавна са били в Доминикана и Гърция.

Всъщност връзката им датира от дълго време, още отпреди 2 години. Не е ясно дали за този интервал сред двамата е имало разлъка, като в промеждутъка Дениз се е записала за присъединяване в „ Ергенът “, или плеймейтката е влезнала обвързана в риалити формата. Тя беше много разочарована от избора на Виктор Стоянов и си потегли с разрушено сърце от шоуто, което приказва, че по това време не е била в друга връзка.

Преди месец Дениз предложения част от участничките в ново столично заведение в Драгалевци на име „ Deniz “. Въпреки че плеймейтката отхвърля ресторантът да е неин и твърди, че единствено му е правела реклама, HotArena разбра от сигурен източник, че точно тя е притежателят. Заведението е купено за нея като подарък от гаджето й Стоян Стоянов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР