Филмът за Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден

...
Филмът за Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден
Коментари Харесай

Руската ЦИК за филма на Оливър Стоун за Владимир Путин: Нет!

Филмът за Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила на американския режисьор Оливър Стоун би трябвало да се смъкна от екран, съобщи председателката на Централната изборна комисия (ЦИК) Ела Памфилова, съобщи лайф.ру.

Според ръководителката на службата излъчването на лентата, отдадена на съветския водач и неозаглавена от носителя на два Оскара (За "Среднощен експрес " и "Роден на Четвърти юли ", връчени надлежно през 1978 и 1989 г.), може да окаже въздействие върху вота за държавен глава. "Поради тази причина ние считаме за належащо филмът да бъде свален от екраните в страната до края на изборния ден в цялата страна ", съобщи Памфилова.

Руснаците ще гласоподават за президент на 18 март. Днешна обява на РИА Новости означи спад в известността на Путин с пет на 100. За настоящия държавен глава ще гласоподават 66% от руснаците, сочи представено от медията допипване. В анкета, оповестена на 1 февруари, поддръжка за Путин се бяха оповестили 71% от респодентите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР