Филмът Bros, обявен за първата гей романтична комедия от голямо

...
Филмът Bros, обявен за първата гей романтична комедия от голямо
Коментари Харесай

Първата гей романтична комедия се оказа провал

Филмът " Bros ", разгласен за първата гей сантиментална комедия от огромно холивудско студио, се провали в боксофиса, тъй като хетеросексуалните хора " просто не желали да го гледат ", съобщи неговият основател Били Айхнер.

Филмът, рекламиран интензивно от Universal Pictures и струващ 22 млн. $, получи най-вече позитивни мнения, само че събра по-малко от 5 млн. $ в северноамериканските кина през премиерния си уикенд.

Въпреки че беше пуснат допълнително от 3000 кина, той се класира едвам на четвърто място в общия боксофис на страната, след среднобюджетния хорър на Paramount " Усмивка " и два други кино лентата, които дебютираха по-рано предишния месец.

" Това е просто светът, в който живеем, за жалост. Дори и с блестящи мнения... хетеросексуалните хора, изключително в избрани елементи на страната, просто не желаят " Bros ", написа в неделя в Туитър Айхнер, който е съсценарист и взе участие във кино лентата.

Филмът споделя за Боби, сполучлив нюйоркски водещ, който упорства, че е удовлетворен от това, че е самостоятелен, преди животът му да се промени от среща с юрист, който също изпитва уплаха от обвързване.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР