Филип Киркоров е звезда от непознат за Русия ранг. Певецът

...
Филип Киркоров е звезда от непознат за Русия ранг. Певецът
Коментари Харесай

Дъщерята на Филип Киркоров е истинска принцеса! Вижте колко е пораснала Алла-Виктория

Филип Киркоров е звезда от чужд за Русия сан. Певецът е и извънредно известен и в България поради биографията си и обичта му към страната ни. Въпреки екстравагантния си метод на обличане и славата, Киркоров, сходно прочем и на Роналдо, постоянно е държал извънредно доста на фамилията и в частност - на децата.

Виж още: BG певици тъжат за времето преди короната - започнаха ново предизвикателство

Певецът има две деца - наследник и щерка, Мартин и Алла-Виктория. И двете деца са износени от сурогатна майка, която не познават. Днес обаче ще ви разкажем повече за дъщерята, за Алла Виктория.

Виж още: Защо Галя от Каризма отпътува за Англия, когато бе на върха на славата? И за какво се върна?

Момиченцето е на 9 годинки и е родено в Маями, Съединени американски щати, и има американско поданство. Кръстена е на Алла Пугачова и на майката на Филип Киркоров, Виктория.

Виж още: Ивана уверена: Няма нищо инцидентно в ковид, видя пандемията като опция

Алла-Виктория учи в влиятелно съветско спортно учебно заведение, където се учат всички съществени предмети, британски език, а спортът, с който се занимава, е художествена гимнастика. Алла танцува и в елитна балетна школа.

Виж още: Патриотично на 3 март! Как означиха празника известните лица от българския шоубизнес?

През 2018 година момиченцето е записано в първи клас, макар че Филип Киркоров не желал да потегля на учебно заведение - просто желал да удължи детството ѝ. 

Виж още: 100 Кила си избира костюм! Фенки оферират да разгласи кастинг за дама на бала

Алла-Виктория е огромен почитател на сагата за Хари Потър. Дори един от рождените ѝ дни е тематично Хогуортс празненство. Всички деца и аниматори били с вълшебен шапки и пелерини.

Виж още: 2020 година - годината на COVID-19 и... на модификацията! Кои БГ звезди преобразиха себе си до момента?

Въпреки нежната си възраст Алла-Виктория към този момент има собствен личен дом в Маями. Той е платен от татко ѝ в чест на раждането ѝ. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР