Фики Стораро няма амбиция сингъл му да става певец. Младият

...
Фики Стораро няма амбиция сингъл му да става певец. Младият
Коментари Харесай

Фики: Синът ми няма да досажда като певец

Фики Стораро няма упоритост сингъл му да става артист. Младият татко съобщи в ефирен ефир, че няма да тласка наследника си към специалността, с която мъжете в цялата фамилия си изкарват прехраната, с цел да не се трансформира в скука за аудиторията.

„ Синът ми, който е на 4 годинки, демонстрира забележителни певчески благоприятни условия. Майка му обаче не желае и той тръгне по този път и да ставаме досадни на аудиторията – толкоз доста артисти в едно семейство. Баща ми Тони Стораро е най-гордият дядо на света. Винаги като види децата му се насълзяват очите от наслада. Най-хубавото нещо на света е фамилията “ – показа Фики по Българска национална телевизия.

Певецът разгласи, че идващите му планове са свързани с рок и поп музика и от дълго време работи по тематичен албум, който ще включва точно песни в този жанр.

„ Не мога да кажа напълно завършек на попфолка, такива са ми гените. Истината е, че приготвям поп-рок албум с напълно авторски песни, само че не изоставям и другата музика. Ще има поп, рок, песни с етно претекстове, които ще съчетават и национална музика. Всъщност, този албум ще бъде с едни цялостни осъществявания от моя страна с разнообразни жанрове. Нямам самообладание да го показва на уважаемата аудитория. Надявам се да бъде оценен. Вярвам, че фенската ми маса ще го одобри супер добре. Защото всеки от нас обича и по-стойностната музика и такава би трябвало да се слуша повече “ – споделя артистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР