Фики изненада с весело клипче в социалните мрежи, което бързо

...
Фики изненада с весело клипче в социалните мрежи, което бързо
Коментари Харесай

Провокация към феновете от Фики и Емрах

Фики изненада с радостно клипче в обществените мрежи, което бързо предизвика реакции у почитателите му. Фики и брат му Емрах, се снимат по какъв начин пеят дует част от ария, която звучи по този начин - Любовта е гадно нещо. Братята са радостни и усмихнати, само че не издават нищо повече, с изключение на този припев - Любовта е доста гадно нещо.

Мнозина, обаче се чудят дали това ще стане припев на нова ария. Наскоро Фики сътвори прекрасен шлагер - Чупки в кръста, парчето елементарно се наложи и се хареса. Сега дали няма да има дует сред Фики и Емрах, който да е обвързван с Любовта. Фики споделя, че на маса, мнозина обичат такива части, по-танцувални, каквото е последното му неотдавна.

Фики Стораро постоянно е много спестовен откъм персонална информация, има семейство и не споделя елементи към връзките им, обича децата си и очевидно е съумял да излезе от сянката на татко си Тони Стораро.

Брат му Емрах не е толкоз прочут на публиката, само че дали и той се насочва към шоубизнеса или е единствено спонтанна изява из обществените мрежи, още не знаем. Обаче множеството почитатели на гения на Фики несъмнено чакат музиаклни планове от него и се надяват да бъде нещо ново и друго, предсказват му дълга кариера. 

Фики постоянно взе участие и в разнообразни риалити формати, съумява да се оправи елементарно и с отрицателните мнения, които е срещал, от времето, когато пееше зле на британски, даже през клюките по негов адрес. Минава с усмивка и съумява да избегне свадите в сектора.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР