ФИФА осигури нов спонсор на светвоното първенство в Русия само

...
ФИФА осигури нов спонсор на светвоното първенство в Русия само
Коментари Харесай

Египет ще се рекламира чрез партньорство на световното първенство по футбол

ФИФА обезпечи нов спонсор на светвоното състезание в Русия единствено ден преди началото на шампионата. Правителството на Египет става районен сътрудник на шампионата, оповестиха от Световната футболна централа.

Египет става първият африкански спонсор на ФИФА, а организацията има още три свободни позиции за спонсори от категория три.

" Това съдействие е значимо за ФИФА, защото в Африка има доста футболни фенове на всички места, освен в Египет, само че и в останалите страни. В момента в страната има еуфория към присъединяване на международното. Радваме се да имаме още едно мощно заинтригувана страна, която да си партнира с ФИФА, освен това на най-голямата допустима сцена ", Франк Гинери – началник на маркетинговия отдел в международната футболна централа.

Подробности по договорката не се оповестяват, само че късното подписване на контракта значи, че евентуално Египет ще попада в рекламите основно в онлайн платформите. Рекламни пана на страната не са сложени на стадионите, на които ще се играят мачове от шампионата.

" Египет – прекарване и вложения ", това е мотото на страната, в рекламата, която към този момент е направена за международното състезание. По този метод преди години Китай, Катар и Русия използваха международните шампионати, с цел да се популяризират и да покачат потока на туристи.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (182)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР