ФИФА може много сурово да накаже собственика на Ботев Пловдив

...
ФИФА може много сурово да накаже собственика на Ботев Пловдив
Коментари Харесай

Руски медии предричат тежко наказание за Антон Зингаревич от ФИФА

ФИФА може доста сурово да накаже притежателя на Ботев Пловдив Антон Зингаревич поради непозволени прехвърляния с малолетни африкански футболисти.
Прочетете още
ФИФА проверява прехвърлянията на млади нигерийци в Краснодар - Окоронкво, Ндуко и Олусегун.

Трансферът на Олусегун в Краснодар е донесъл на предприемача 1.2 милиона евро, съгласно уеб страницата Transfermarkt, а 600 хиляди евро са от покупко-продажбите на Окоронкво и Ндука. Нигерийците от Русия отидоха в Дания, по-късно в България, а от там в Краснодар - първо чартърен, а по-късно и с непрекъснати контракти.

Разследването на ФИФА по отношение на Зингаревич и неговите прехвърляния с малолетни африкански футболисти продължи известно време, само че към този момент има резултат и се чака да има доста съществени последици за притежателя на Ботев, а и самите " канарчета " могат да бъдат осъдени.

Според информациите в съветските медии, Зингаревич може да бъде суспендиран да се занимава с футбол в продължение на 15 години.

Освен това той ще бъде финансово глобен.

Ботев (Пловдив) може да получи възбрана да реализира прехвърляния в границите на два или три прозореца.

Още по-тежкият вид за Ботев (Пловдив) е лишаване на точки от актива, само че на този стадий това наподобява малко евентуално.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР