Фейсбук Зрител на Капките изпрати писмо, по повод недоволството от страна

...
Фейсбук
Зрител на Капките изпрати писмо, по повод недоволството от страна
Коментари Харесай

Зрител: Фики и компания да замълчат, накрая беше трагичен, дори пускането му на финал бе компромис

 Фейсбук Зрител на " Капките " изпрати писмо, във връзка недоволството от страна на Фики и компания, че точно той не е спечелил формата. Ето какво показа с читателите на Varna24.bg :

" Фики и компания да замълчат на секундата, претенциите им са позорни. В последните излъчвания осъществяванията на Фики бяха трагични. Може и да му е било " дадено " нещо от уредниците, тъй като бе очевидно толериран от журито, само че последните му осъществявания бяха толкоз слаби, че даже стартирането му на край бе компромис.

Видно е, че този юноша има гений, само че явно има и доста неверна визия за себе си и качествата си. Организаторите му " подаряваха " супер комфортни песни с " бутона ", до момента в който посичаха конкурентите му с сложни, даже невъзможни осъществявания и той отново се дънеше.

Започваме с дуета на татко му и Йорданка Христова. Това осъществяване беше срам, може би едно от най-слабите във формата, изключително гласът на Христова. Изпълнението му беше подигравка с тази велика изпълнителка. Въпреки това, журито още веднъж му даде високи оценки и го буташе, а трябваше да бъде финален в съответната вечер.

Дойде осъществяването на " Руфинка болна легнала ", явно още едно " решение " на бутона, което бе напълно в негова изгода. Вместо да блесне, той още веднъж се изложи тотално. Хората отраснали с тази ария, доста добре знаят, какъв брой едва в действителност я изпя.

Имаше и други слаби осъществявания, само че капакът бе финала. Трагично осъществяване на велика ария, изпълнена от Елвис Пресли. Пропускаме, че самата реплика не му се получи като глас, пеене и по този начин нататък, британският му бе повече от смешен и то в ария в която няма доста текст. Избора на тази ария бе величествен автогол от Фики и няма за кой да се сърди. Ама бил водил съвсем цялостен сезон. Не е правилно, не водеше, водеше Михаела, която от началото до края се справяше по-добре от него и в случай че журито не го толерираше по безразсъден метод, нямаше да я изпревари във финалните излъчени, когато той точно се оправи най-зле. Ако някой би трябвало да се сърди за класирането, то това е Михаела, тъй като тя бе по-силен и непрекъснат съперник на феноменалния и подобаващ победител Рафи.

Затова Фики и компанията му да намерят малко геройство в себе си и да признаят заслуженото си проваляне ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР