Фейсбук Зам.-председателят на Общинския съвет във Варна, Генади Атанасов, изпрати официална

...
Фейсбук
Зам.-председателят на Общинския съвет във Варна, Генади Атанасов, изпрати официална
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ОбС Варна повежда битка срещу Мафията на фалшивите новини

 Фейсбук Зам.-председателят на Общинския съвет във Варна, Генади Атанасов, изпрати публична позиция до Varna24.bg по отношение на оповестени по негов адрес подправени вести в медийното пространство.

Медията ни разгласява коментара, озаглавен " Мафията на подправените вести във Варна ", без редакторска интервенция:

" През последната година, неведнъж бях подложен на медийни офанзиви, главно от анонимни уеб сайтове, които популяризират подправена информация и клюки за мен.

Не обръщах внимание на тези гнусни действия, съсредоточен върху работата, позитивното и градивното в живота. След като замесиха и родителите ми с лъжливи обществени обвинявания, взех решение че е време да взема отношение и нужните ограничения против " медийната “ мафия на подправените вести във Варна.

Този противен " бизнес “ петни името на работещите публицисти и същинските медии. Липсата на явен закон връзва ръцете на прокуратурата и полицията. Аз съм твърдо решен да се опълчва и изкарам на ярко главните виновници и нечистите им претекстове.

Във връзка с гореизложената ми позиция, разгласявам че ще поканя на конференция всички искащи и самостоятелни медии, допустимо най-скоро. Целта е да се осветли механизмът по който работят медийните рекетьори във Варна и техните имена. Ще бъдат показани последователност, обстоятелства и доказателства опровергаващи всички подправени изказвания и клюки. Ще бъдат поканени да се включат в самодейността и други потърпевши и пострадали.

В задатък представям обществено опровергаване на последния свеж образец за рекет на медийната мафия, в която се замесиха имената и на моите родители.

На 12.02.2021 година в уеб страницата “silnavarna.bg " част от медийната група  " Проватон “ излиза обява със заглавие: " Генадий Атанасов част и от имотната мафия! Замеси и родителите си “

Няма да встъпвам какво написа в публикацията, от самото заглавие излиза наяве. По мотив обвиняванията и внушенията за съответния парцел ви представям документ за благосъстоятелност - нотариален акт, в който ясно е изписана цялата последователност. Фактите ясно се разминават с клеветите от въпросната публикация.

На 05.02.1990 година с решение на Общински народен съвет – Варна е предоставено право на прилагане на земя (въпросния имот) в околност Боровец кв. Галата. През същата година отново с решение на Общински народен съвет е взето позволение за градеж. Оценителен протокол от 31.03.1993 година при община Варна км. Галата. Мемориални ордери при ТБ Балкан Банк за преведени суми по сметка на км. Галата и уверение на км. Галата с изх. Номер 0139/23.01.1995 година или с други думи всички законови документи с дати цели 15 година преди въпросният нотариален акт от 2006 година

Или с други думи, парцелът е даден на родителите ми по старите постановления за прилагане още преди 90-та. година и това, че има изкаран нотариален акт през 2006 година е предмет на персонален избор и решение, което по никакъв метод не е закононарушение. Отричам напълно тезата за заграбването на парцела и всички съпровождащи внушения ", написа в позицията си Генадий Атанасов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР