Фейсбук Скандално видео от COVID отделението във видинската болница се разпространява

...
Фейсбук
Скандално видео от COVID отделението във видинската болница се разпространява
Коментари Харесай

Клип от COVID отделение взриви социалните мрежи

 Фейсбук Скандално видео от Коронавирус отделението във видинската болница се популяризира в обществените мрежи. Според създателя му фрагментите са снимани в кулоар на здравното заведение, а на тях се вижда гол мъж, който употребява за тоалетна кашон в коридора. По думите на създателя на видеото -  в отделението лекари няма. Смущаващият клип провокира лавина от мнения и реакции в обществените мрежи.

" Този клип е провокация и безусловно нарушаване на всички правила. Образува се зелен кулоар, с цел да бъдат изведени Коронавирус болните за контролни проучвания. Авторът на този клип се е възползвал, безусловно непозволено, тъкмо в този миг да влезе в Коронавирус структурата при болните, и да снима клипа. Повечето заболели са с пневмония и са си по леглата. Човекът, който е сниман гол, с изключение на пневмония има и мозъчно-съдови проблеми ". Това съобщи в ефира на " Здравей, България " зам.-директорът на болничното заведение доктор Богдан Томов пред Нова тв.

По думите му болният неумишлено уринира в кашон за еднократна приложимост, който се употребява за изхвърляне на боклуци, които се почистват два пъти дневно. " Този човек е правил несъзнателни дейности ", безапелационен е медикът.

Той акцентира, че клипът е сниман преди към 20 дни. " Знаехме за видеото. Имахме проблеми и с неговия създател. Негов дядо е бил пациент в отделението. Беше заречен да не разгласява видеото, само че то се появи в обществената мрежа. За случая е известена и прокуратурата ".

Доктор Томов съобщи, че по време на снимането на клипа доктор е бил в прилежаща стая и е преглеждал пациент, а двете санитарки са били с пациенти за проучвания.  В момента Коронавирус отделението е цялостно.

Повече може да видите във видеото, което беше качено в обществената мрежа Facebook!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР