Фейсбук Дъщерята на фолк звездата Глория никак не си губи времето.

...
Фейсбук
Дъщерята на фолк звездата Глория никак не си губи времето.
Коментари Харесай

Симона Загорова захвана собствен бизнес

 Фейсбук Дъщерята на фолк звездата Глория по никакъв начин не си губи времето. Симона Загорова планува от рано новата коронакриза, която ще удари музикалния отрасъл, и предприе сериозна бизнес крачка. 

Симона, която е наследила освен хубостта на майка си, само че и нейния певчески гений, е решила да намерения за бъдещето си и за сигурен приход. 

Младата певица, която при започване на годината стана и майка, сътвори своя музикална академия. 

" Време е за ново премеждие! Това да направя музикална академия и да бъда учител по пеене е моя фантазия от няколко години. След завършването на висшето си обучение съм подготвена да стартира и още един нов стадий в кариерното си развиване и израстването ми като човек ", разгласи Загорова. 

" Заповядайте дружно да учим техниките на певческото изкуство, актьорското майсторство и театрално осъществяване на високо равнище! Единственият път е нагоре ", сподели Симона всички искащи. 

" Успех в новото начинание, Мони! Мисли. Вярвай. Мечтай. Рискувай. Бих добавила: Действай ", насърчи я Глория в новото й занятие. Междувременно Симона е една от дребното певици, които имаха мощен сезон по морето с участия съвсем всяка вечер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР