Фейсбук Бившият рейнджър, арестуван за убийството на Десислава Стоянова, се казва

...
Фейсбук
Бившият рейнджър, арестуван за убийството на Десислава Стоянова, се казва
Коментари Харесай

Арестуваха приятеля на убитата рейнджърка! Имал проблеми след като го уволнили от Карловската бригада

Фейсбук Бившият рейнджър, задържан за убийството на Десислава Стоянова, се споделя Светослав Каменов.Той е бил арестуван в Мездра по-рано през днешния ден, откакто е бил търсен от няколко дни.

Намериха тялото на изчезналата рейнджърка в къщата на колегата й в Сопот. Трупът на дамата е бил в една от пристройките в двора на парцела.

До 2017 година той е бил в Карловската бригада, само че бива уволнен. Бил е на задача зад граница и откакто се е върнал от там, е имал проблеми, твърди Блиц.

Припомняме, че тялото на изчезналата рейнджърката бе намерено от полицията в дома на Светослав. Двамата  са имали любовна връзка, като не е ясно дали тя я продължавала и в този момент.

По първична информация вратът на дамата е бил строшен, а тялото й сложено в пристройка в двора на парцела.

Съсед на килъра разкри повече детайлности към живота му: " Вие ми казахте, аз не знаех. Последно го видях преди седмица, в събота. Каза, че отива на село. Не се занимава с нищо. Обикновена работа – каквото откри – рабо ти. Има семейство – жена и деца. Сигурно на 12-13 години е едното, момичето е по-малко. Разведен е, а жена му е в Плевен. Тук си идваше самичък ", признава съседът му пред Нова тв.

" Леля му и калеко му го търсиха. Майка му сподели, че цяла седмица не й е звънял. Не знаех, че има връзка с убитата жена. Не е казвал, че е имал другарка, нито нищо. Иначе имаше другарка от София, която цяло лято заставам тук. Преди време я беше набил – цялата беше в кръв и си отпътува за София ", шокиращо разкри съседът на Светослав.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР