Фейсбук замрази за две години профилите на бившия американски президент

...
Фейсбук замрази за две години профилите на бившия американски президент
Коментари Харесай

Ограничения за Тръмп: Профилите в социалните мрежи остават замразени

Фейсбук замрази за две години профилите на някогашния американски президент Доналд Тръмп.

Мярката важи и за Инстаграм, благосъстоятелност на Facebook. Забраната стартира още от 7 януари тази година, поради ролята на Тръмп в протеста против Капитолия. Тръмп съобщи, че дейностите на Facebook са засегнатост за милионите американци, които са дали своят вот за него предходната година.

На този ход на Facebook се гледа и като на сигнал, по какъв начин в бъдеще мрежата ще се отнася към водачи, които нарушават разпоредбите. Говорителката на Белия дом Джен Псаки означи, че е малко евентуално Тръмп да промени държанието си през идващите две години.

" Продължаваме да считаме, че всяка платформа, без значение дали Facebook, Туитър или друга, която популяризира информация до милиони американци, има отговорността да предприеме ограничения против всяка погрешна информация, без значение дали става въпрос за избори или ваксини. През последните години научихме доста за държанието на някогашния президент Тръмп и за това по какъв начин употребява платформите. Изглежда малко евентуално да се промени идващите две години, само че ще забележим ", съобщи Джен Псаки, представител на Белия дом.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР