Фейсбук пространството не спира да учудва с абсурдни предложения и

...
Фейсбук пространството не спира да учудва с абсурдни предложения и
Коментари Харесай

Снимат порно-филм в София! Офертата за главна мъжка роля е главозамайваща! Вижте какви пари предлагат за половин ден труд

Фейсбук пространството не стопира да учудва с неуместни оферти и предложения. Този път става дума за работа, само че не къде да е, а в порно промишлеността.
 Девойка, представяща себе си за “Мис Иванова”, набира фрагменти за тежък съкровен труд, който се документира на видео. Работодателят е повече от дащен – предлага 15 хиляди за половин работен ден.
В прорез с Трудовия кодекс в България, предлагането за работа е в огромни дози дискриминиращо. За място в доходоносния бизнес може да се бори единствено мъж, и то на възраст сред 18 и 45 години. Е, отново добре, че малолетните не се толерират… в случай че това е разтуха.

Само в две страни в Европейския съюз порнографията е неразрешена и България е една от тях. Въпреки това българите са на едно от челните места по гледане на материали с сходно наличие, написа трафикнюз.бг. Същевременно обаче нормата в Наказателния кодекс стои мъртва и е единствено на хартия. Порнографията не е неразрешена в Закона за радиото и малкия екран, а единствено в Наказателния кодекс.

Според член 159 на Наказателния кодекс “който основава, излага, показва, излъчва, предлага, продава, дава чартърен или по различен метод популяризира нецензурен материал, се санкционира с отнемане от независимост до една година и санкция от хиляда до три хиляди лв.. Алинея 2 пък гласи, че “който популяризира посредством интернет нецензурен материал, се санкционира с отнемане от независимост до две години и санкция от хиляда до три хиляди лева”.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР