Фейсбук коментира монолога на Борисов в отговор на президентското вето

...
Фейсбук коментира монолога на Борисов в отговор на президентското вето
Коментари Харесай

Монологът на Борисов и нищоприказването, Кастро и Путин ряпа да ядат!

Фейсбук разяснява монолога на Борисов в отговор на президентското несъгласие на Румен Радев на изключителния закон.
Валери Григоров:

Г-н Премиер,
звучите тъжно и тъпо, правейки разбор на престъпния преход през днешния ден, когато би трябвало да чуете КАКВО КАЗВАТ ПРЕЗИДЕНТЪТ НА РЕПУБЛИКАТА И БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ! Президентът имаше брифинг 7 минути, а Вие господин Премиер, се оправдавате повече от час!
Г-Н ПРЕМИЕР, СЪС ЗАКОНА ЗА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ВИЕ ВЕЧЕ съдебна техническа експертиза ПОДГОТВИЛИ ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ПРЕВРЪЩАЙКИ Гражданско отделение В ДИКТАТУРА!

Милен Ганев:

„ Ния да не сме правени у… “

Довършете изречението на премиера от брифинга му след ветото на Радев:

а/ спалнята
б/ хола
в/ гората
г/ друго место

Победителят печели защитна маска

Таня Анастасова:

БОРИСОВ, СТИГА С ТЕЗИ ТЪПИ ПРОПОВЕДИ!
КАЖИ КЪДЕ СА ПЕТТЕ МИЛИАРДА!

Мая Бабанска:

И вест от последните секунди. Световната здравна организация е открила, че всеки, който е изгледал логорейния Му брифинг от край до край, е развил натурален имунитет както към короната, по този начин и към всички други вируси и болести, известни на нАуката.
Започва незабавното му лъчение в международен мащаб.
Човечеството е избавено.

К’во става, че го изключих. Влезнаха ли към този момент психиатрите?

Стела Николова:

Някой да изясни на Буци, че когато президента наложи несъгласие на закон, това не е с цел да прави на инат на държавното управление!
Държавата ще я счупим от егото на премиера!
Бизнесът не е единствено от олигарси, към този момент! След изключителното състояние може и за стане, в случай че това е задачата!
Има хиляди дребни компании, които не могат да си платят осигуровките! Хиляди!

Георги Готев:

Това не е ли дипломатически скандал? „ Днес ми се обади министър председателят на Македония и ми се моли за лекарството, което през днешния ден Мутафчийски раздаде на лечебните заведения. Дай ми единствено една опаковка, моли ме той. “

Иван Стоименов:

Кастро и Путин ряпа да ядат!
Няма решения има монолог и его!

Еленко Божков:

Може ли да разбере някой какво каканиже Борисов от Министерски Съвет??? Борисов хем поддържа ветото на Президента, хем не е склонен с него! Борисов, Борисов…

Кармелита Тонева:

Е, по какъв начин да няма грижа за бизнеса, скептици всякакви??? Ето, в този момент наемът на зала Арена Армеец е обезпечен за месеци напред, бизнесът – избавен.
А вие, в Перник, миете ли си ръцете постоянно?

Ралица Велизарова:

Като стана дума за бременни и това, че Бойко не разбирал от Бременни, се сетих… какво става с къщата в Барселона и следствието за пране на пари….?! Само запитвам.

Йордан Мичев:

Вярно ли е, че водопроводът за Перник отново се е спукал? Сега какво е оправданието на Тиквоний – сушата, кишата и Гришата ли?

Атанас Зафиров:

Държавата се ръководи безусловно бабаитски и ден за ден. Това разбрах от брифинга на Борисов. И някак не ме напускаше възприятието, че чувам не премиера на републиката, а някакъв кръчмарски престиж, който споделя с приятелите своите разсъждения по огромната политика. И да не пропусна – индивидът, който се хвалеше, че е най-стриктният евроизпълнител, през днешния ден май даде внезапно назад…

Иво Инджов:

Аз съм „ ЗА “ това, че проф. Костов оглави новия научно-експертен съвет по ковид. Но по този начин щабовете станаха три – най-новият ще е разполагаем на Борисов, вторият е НКЩ с началник ген. Мутафчийски, само че има и трети – нешо като надзирателен, зависещ на Гешев… Три щаба за битка с ковид! Нне са ли прекомерно доста за дребна България?
Може и да бъркам в скептицизма си. Само координацията посред им да не се изроди в дейности от рода на „ Кой е по-голям борецз срещу… “ и „ Кой кого… “
Ако мзависише от мен, щеше да има единствено един Щаб с началник вирусолог или епидемиолог.

Тодор Георгиев:

Бойко Борисов, болшевик, болшевик.
Баце по новият ти закон за подправени вести пръв си у кереча да пляскаш карти с мангалите у централнио. Нямало пари, а?? Два милиарда от контрабанда, три остатък. А за 8 самолета на фючирс на часа извади кинти…С тия неистини си е напрово дежа вю с Чернобил ’86.
Пич, не се оправдавай – олигарсите са твои обичани дечица, ти си ги сътвори и продължаваш да ги хрантутиш. Проблемът ти е, че 80% от стопанската система са фамилни, дребни и междинни компании и те го отнасят на 100%. Ай сметни с какъв брой ще натовариш бюджета след 2 месеца с помощи за безработни.
Баце, па да ти речем и аз и Хегел: Държавата е действителността на моралната концепция и в случай че тя липсва няма и страна – остава единствено територия. До там ни докара…

P.S.: ЕЦБ гласоподава 750 млрд евро за страните в Европейски Съюз в поддръжка на стопанската система. Някоя морава от твоите умници да е защитил част от тях за подопечната ти територия??

Любо Кольовски:

Докато бях публицист, а и по-късно, все съм си мислил, че постоянно мога да кажа, в случай че не всичко, най-малко нещо за всичко и всеки. Сега, като чух истеричния монолог на премиера, изпълнен с нелогични, лекомислени, безсмислени, повърхностни и умозрителни изводи, разбрах, че има неща, за които не мога да кажа нищо. Нищо.

Стоян Тончев:

Борисов отново дрънка всякакви неща, само че не споделя, че казусът НЕ Е в неналичието на кревати и болнични заведения, а Е в неналичието на инсталация, медикаменти, консумативи и най-много на медицински лица, които да обгрижват заболелите!
И отново са му отговорни комунистите, че 11 години ръководи страната като главатар на силова формация.
Загрижен бил за пенсионерите! Кои пенсионери, които „ изядоха запаса “ ли? Точно в неговите мандати здравната и пенсионтата системи бяха продънени!
И реве, че щял да стиска общите пари, с цел да имало за пенсии. А за какво не взема съответни обществени и стопански ограничения за подкрепяне на дребния и междинен бизнес, физическите лица, с цел да ги защищити от банкрути, както вършат държавните управления в другите страни?!

Абе, Борисов да не пие заран с кафето от амфетките на Домусчиев? Много му се приказва. Мариус Куркински и Камен Донев ще вървят на уроци по монолог при Борисов в „ зайчарника “.

Христина Христова:

Скандален спешен пиар на Борисов след ветото на президента. Наложих си да изледам монолога му (почти час и половина!), в който не отговори на НИТО ЕДИН ЗАДАДЕН МУ ВЪПРОС, а отклоняваше всички въпроси с лирични монолози от сорта по какъв начин преди време работил по градежите за 40 лева отплата дневно, с цел да купи хумана на щерка си като била бебе. Всички страни вкараха ограничения за най-уязвимите прослойки от популацията, за съкратените от работа, за длъжниците и ипотечните заеми – дадоха се на всички места кредитни ваканции. Ние обаче пазим ползите на банките – единствени сме освен в Европа, а май към този момент и по света. Абсолютният геноцид към популацията продължава с цялостна пара само в България. Никаква помощ отникъде за бедстващото население, което даже в този момент отхвърля да се разсъни и единствената му форма на митинг е да не съблюдава на инат карантината и да написа глуповати постове във Facebook. Много къса съчка изтеглихме, раждайки се в тая изтърбушена от наличие, от материални и човешки запаси „ страна “.

Христо Комарницки:

Ох, иде ми да му ръся една ракийка, то се е видяло, че ще стои до вечерта да дудне…

liberta.bg
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР