Фестивалът “Улица Станционна (Station Street Festival) ще се проведе от

...
Фестивалът “Улица Станционна (Station Street Festival) ще се проведе от
Коментари Харесай

Lalalar и New Candys на феста Улица Станционна


Фестивалът “Улица Станционна ” (Station Street Festival) ще се организира от 1-и до 6-и септември в Пловдив.
Съставена от  гръмък, различен, сайкъделик рок, прогресив поп, джаз, етно и с имена от ранга на Теодосий Спасов, Lalalar, Django Ze, Ангел Демирев Трио, Theodore и New Candys – музикалната стратегия на Station Street Festival мъчно може да откри еквивалент в страната.
Близо 20-те музикални формата ще излязат на улица “Иван Вазов ” в Пловдив от първи до шести септември.

Специално за музикалната стратегия на фестивала са образувани две чисто нови групи, които демонстрират и най-новите течения в музикалния свят.

От уредниците декларират, че сцената ще е характерно съобразена с главната линия на фестивала – улица Станционна е улицата, която води към пловдивската централна ЖП гара – а размерите на сцената и озвучаването ще дават отговор на най-високите условия на артистите.

Очаква се музикалната стратегия да събере над 20 000 души в границите на шестте дни.

Освен богата музикална стратегия, геймингът идва на улица Станционна с цялостен вагон посетители. По време на фестивала ще покажем на посетителите какво се случва на родната indie сцена по време на първия в България Indie Game Showcase и ще ви срещнем с известни персони от родните гейминг среди.
Към програмата са планувани интензивности на Народна Библиотека “Иван Вазов ”, Национална Гимназия за Сценични и Екранни Изкуства, Национално учебно заведение за музикално и танцово изкуство „ Добрин Петков “, Технически Университет – Пловдив, Автомобилен Ретро Клуб Пловдив и доста други. Подробности за програмата можете да научите на:

Фейсбук: https://www.facebook.com/StationStreetFestival

Instagram: https://www.instagram.com/stationstreetfestival/

Site: https://stationstreet.bg/

Официални сътрудници на събитието: Пловдив – Европейска столица на културата 2019, BeeBopCafé TV, CoolDown, How2Plovdiv, IGS Sound & Light
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР