„Феромоните напират тази година във „“. Те ще пръснат и

...
„Феромоните напират тази година във „“. Те ще пръснат и
Коментари Харесай

Кои са първите двойки, които се оформят във „Фермата“

„ Феромоните напират тази година във „ “. Те ще разпилян и ще гръмнат “ – предвижда 44-годишната фризьорка Анастасия. Според нея Пламен и Цвети се оформят като двойка.

Снимка: bTV Media Group

„ Той е огромен състезател, скорпионче. Сега ще блъскам по този начин, че Цвети и Пламен да са дружно, с цел да видя дали Виктор ще стартира да ревнува “ – разяснява Анастасия.

Снимка: bTV Media Group

„ Глася и друга двойка – Боби Гостев и Ралица. Видяхте ли по какъв начин се къпаха? Той я полива, а тя му търка гърба. Чакай малко в този момент! Досега никой не е търкал тил на различен. Охооо! “ – възклицава фризьорката, която е от Варвара, само че работи в София.

Снимка: bTV Media Group

„ Защо я одобрявам тази двойка ли? Защото Боби Гостев е банкер, високо равнище! Интелигентен и с възприятие за комизъм, а пък Ралица е аристократка. С тая алена коса, сини очи, бяла кожа. Тя е като фигурка… Боби има потребност от по-дивото. Тя е от Троян, прави грънци, сантиментална е… Обаче един проблем има. Боби желае някоя по-секси и кръшна мацка. Сподели, че би поставил силикон на приятелката си, в случай че тя не се усеща добре… Раличка е неповторима. Той съгласно мен не подозира за нейната вътрешна страст. Много е фина. Много я одобрявам и желая с Боби Гостев да станат гаджета. Мале, какви ги забърках! Искам да има обич във „ “, какво неприятно? “ – приключва разбора си на феромоните Анастасия.

Снимка: bTV Media Group

Пламен и Цвети хранят с биберон малко яренце, а Анастасия ги подкокоросва с „ Вие сте като младо семейство. Много сте сладички! “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР