Фермери блокираха магистрали във Франция и изпразниха съдържанието на няколко

...
Фермери блокираха магистрали във Франция и изпразниха съдържанието на няколко
Коментари Харесай

Френски фермери блокират пътища, изхвърлят продукцията като протест по-близо до Париж

Фермери блокираха автомагистрали във Франция и изпразниха наличието на няколко камиона, пренасящи зеленчуци, отгледани в чужбина, до момента в който притискаха държавното управление да ги отбрани от на ниска цена импорт, растящи разноски и администрация, оповестява.

Фермерите споделиха, че митингите, които към този момент са втора седмица след експлоадирането им в югозападната част, ще продължат, до момента в който настояванията им не бъдат изпълнени, което съставлява първото огромно предизвикателство за новия министър председател Габриел Атал.

Докато Атал свикваше висши министри, фермерите използваха бали сено и трактори, с цел да блокират главните артерии в страната, най-големият селскостопански производител в Европейския съюз.

Щайги с домати, зеле и карфиол, които една група фермери споделиха, че са импортирани от прилежащи страни, бяха разпръснати по автомагистрала A7, която свързва Марсилия и Лион, вторият и третият по величина град във Франция.

Някои аграрни съюзи заплашиха да блокират Париж. В четвъртък десетки трактори се движеха постепенно по време на пиковите часове покрай Версай в югозападния завършек на столицата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР