Феновете в Англия са категорични, че селекционерът на националния отбор

...
Феновете в Англия са категорични, че селекционерът на националния отбор
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИОННО: В Англия искат оставката на Саутгейт 60 дни преди Катар

Феновете в Англия са безапелационни, че селекционерът на националния тим Гарет Саутгейт би трябвало да бъде освободен два месеца преди Световното състезание в Катар.„ Трите лъва “ изиграха следващия си разочароващ мач. Те записаха трета загуба през 2022-а, отстъпвайки на Италия с 0:1. Джакомо Распадори вкара единственото попадение за „ адзурите “.

В последните си пет мача англичаните нямат победа и изпаднаха във дивизия B на Лигата на нациите. За последно в толкоз неприятна серия Англия беше през 2014-а.

В понеделник селекцията на Саутгейт се изправя против Германия в последния си мач преди Мондиал 2022.

Английските почитатели са извънредно обезпокоени от огромен неуспех на Световното, по тази причина подканят за незабавни ограничения. В обществените мрежи хаштагът #SouthgateOut стана най-използван през последните часове.

Според почитателите Маурисио Почетино е съвършеният заместител на Саутгейт за Мондиала. Аржентинският познавач е без работа, откакто беше освободен от Пари Сен Жермен. Той е подобаващ претендент, тъй като знае добре британски. Все отново води Саутхемптън и Тотнъм.

През кариерата си Почетино е бил треньор единствено на клубно равнище, тъй че би било ново предизвикателство, в случай че от британската ФА се вслушат в апелите на последователите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР