Феновете на Теди Александрова са силно притеснени, след като тя

...
Феновете на Теди Александрова са силно притеснени, след като тя
Коментари Харесай

Изчезна безследно: Къде е Теди Александрова?

Феновете на Теди Александрова са мощно обезпокоени, откакто тя изчезна от Инстаграм. Това е извънредно огромен удар за една известна персона, за която обществените мрежи са извънредно значими. Не след дълго се появи нов профил.

Оказа се, че русокоската е станала жертва на хакерска офанзива. Лошите са премахнали напълно профила й. Въпреки това, Теди се завръща с нов Инстаграм профил, за да възвърне своята наличие в обществената мрежа и да събере още веднъж своите почитатели. С известно време на спиране се бори да преодолее пречките, които са я сполетели.

Стори линк към новия профил споделиха много от нейните сътрудници. Певицата се надява още веднъж да натрупа стабилен брой почитатели и да поддържа връзка свободно с тях. В същото време последният й шлагер „ 365 “ се радва на огромен интерес и звучи във всички нощни заведения.

Изпълнителката е една от дребното, които не обичат да дават изявленията и да приказват пред камери. За сметка на това доста обича да се забърква в кавги. С кой ли не се изпокара – Диона, Илиян, с който ги свързват интимни връзки с изключение на няколкото дуетни песни, както и някогашният й Емрах Стораро, с който завършиха с доста кавги.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Теди Александрова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР