Поредна драма се заформя между фолкаджийката Дебора и нарязаната с

...
Поредна драма се заформя между фолкаджийката Дебора и нарязаната с
Коментари Харесай

Фолкаджийката Дебора смъртно обидена на Галин

Поредна драма се заформя сред фолкаджийката Дебора и нарязаната с макетно ножче Дебора от Стара Загора. Както е известно, нападнатото момиче получи късмет да направи ария с Лидия като дебютантка в компанията на Галин. Проблемът обаче идва оттова, че “старшата ” попфолк певица със същото име се е почувствала много наранена от решението на сътрудника си да постъпи по този начин. По думите ѝ нейни почитатели са помислили, че въпросната ария на Дебора и Лидия е на практика завръщането на любимката им на сцената. Затова и гледали видеото само с вярата да видят нея. Изненадата им в тази ситуация била изцяло предстояща – там се кипрела друга Дебора.

Така изпълнителката, която в последните дни нашумя повече с шофирането си с позитивен тест за алкохол, дефинира постъпката на Галин като неколегиална и неточна. Когато пък схванала за новата ария на Лидия в дует, се свързала с него, с цел да обясни нещата. Той ѝ отвърнал, че е мислел, че е спряла да пее. В последна сметка, каквито и да са били претекстовете му, фолкаджийката се почувствала по този начин, като че ли не съществува. От друга страна, Дебора от Стара Загора също надали е предполагала, че ще попадне в такава обстановка.

@naycast__ Защо Галин я подцени и се завихри скандал сред нея и Дебора Михайлова от Стара Загора? #дебора #галин #алфа #екслузивно @Debora Ivanova ♬ original sound - NAYcast__

Автор: show.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР