Феновете на Реал Мадрид прекараха безсънна нощ от празненства след

...
Феновете на Реал Мадрид прекараха безсънна нощ от празненства след
Коментари Харесай

Реал продължава да радва феновете си, гази и в баскетбола

Феновете на Реал Мадрид прекараха безсънна нощ от празненства след триумфа на футболистите в Шампионската лига. И приятните страсти за тях продължиха в неделния следобяд с победа и на баскетболния отбор.

"Белите " баскетболисти, които преди дни победиха с трофея в Евролигата, в този момент започнаха с триумф и присъединяване си в плейофите на вътрешния шампионат Лига Ендеса. Те надвиха в първия мач над осмия в таблицата Тенерифе.

Европейските клубни първенци победиха с 83:73 в личната си зала и започнаха уместно акцията си по пътя към оценката, което наивно изпуснаха предишния сезон. В тази серия се играе до две победи от три мача.

За надмощието на Реал в този мач показателно е, че в нито един миг от него те не изпуснаха водачеството в резултата. На моменти разликата доближаваше 14 точки, а Тенерифе неколкократно се приближи единствено на две от противника, само че това беше единствено в началните моменти на конфликта.

В последна сметка мадридчани поддържаха задатък от към 10-ина точки във всичките 40 минути на дуела, тъй че успеха им на процедура не беше съществено застрашена в нито един миг.

Джейси Каръл с 15 точки беше най-резултатен за спечелилите, а Лука Дончич добави 14. Филипе Рейес с 11 точки и 6 битки също имаше огромна заслуга за триумфа, а Антъни Рандолф с 11 битки беше най-хубавият герой под коша. Той добави и 9 точки.

Майк Тоби с 21 точки и 8 битки беше най-хубав за Тенерифе, а Тим Абромайтис с 15 точки и 7 битки също беше на равнище. Костас Василеадис с 12 точки също имаше принос за представянето на Тенерифе, само че останалите не бяха на равнището на това трио.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР