Феновете на Локомотив Пловдив намериха нов и интересен начин, по

...
Феновете на Локомотив Пловдив намериха нов и интересен начин, по
Коментари Харесай

Локо Пловдив пуска в продажба артикули от паметен за отбора ден

Феновете на Локомотив Пловдив откриха нов и забавен метод, по който да оказват помощ на своя клуб финансово. Както е известно, последователите събират средства за погасяване на задължения към Национална агенция за приходите, а досега сумата е надхвърлила 20 хиляди лв..

Сега ентусиастите от "Фенклуб Локомотив Пловдив " осведомят "черно-бялата " общественост, че всеки искащ ще може да си закупи сувенир за спомен от разгромния триумф с 6:0 в градското дерби с Ботев на 26.11. 2020 година.

"Черно-бели братя и сестри,

Предстои пауза във футболното състезание на България. За нас, последователите на Локомотив, обаче няма почивен ден, когато става дума за отдаденост на черно-бялата концепция.

След три сполучливо осъществени виртуални футболни събития, при които успяхме да съберем близо 20 000 лв., е време още веднъж да подадем ръка на Локомотив!

Срещу символичната цена от 20 лева имате неповторимата опция да притежавате един скъп сувенир за спомен от рекордната победа с 6:0 в дербито на Пловдив – картичка в рамка с истинските подписи на всички шест голмайстори от паметната среща!

Картичките ще се оферират във фен-магазина на Лаута от 23 март 2020 година Ако нямате опция да посетите магазина, с персонално известие на страницата на фенклуба можете да заявите доставка с пощальон за ваша сметка.

Великолепен аксесоар за вашия дом, офис или бюро, със закупуването на който вие помагате на черно-бялата концепция – пристрастеност, неподвластна на никоя власт! ", написаха почитателите във Facebook страницата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР