Феновете на Лияна и Анелия са в пълен потрес от

...
Феновете на Лияна и Анелия са в пълен потрес от
Коментари Харесай

Дъщерята на фолк певица се обезобрази, заприлича на чалга ветеранка

 Феновете на Лияна и Анелия са в цялостен шок от щерките им, тъй като с всяка последваща година типът им става все по-покъртителен. Начинът, по който наподобява обаче, щерката на Лияна сега, удари тавана на безумието.

16-годишната госпожица има тип на чалга ветеранка и когато я огледа човек, в никакъв случай няма даже да си намерения, че тя към момента е толкоз невръстна.

Щерката на Лияна е едвам на 16, а към този момент наподобява на чалга ветеранка. Отдавна не е това сладко момиченце Дениз, с което фолкпевицата се хвалеше наляво и надясно.

Може би се хвали и в този момент, макар че е противоречиво с кое тъкмо... Щерка й несъмнено държи да покаже на всички и непременно, че е пораснала. А какъв метод е избрала, с цел да покаже това, даже не е за коментиране.

Ученичката очевидно е тунинговала устните си като ги е направила съразмерни с тези на колежката на майка й Мария, написа Шоу блиц. Което си е достижение, но с противоположен знак. Освен това натъртва на прекомерно тежък грим даже и денем, което въобще не подхожда на възрастта й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР