Феновете на Левски вече ще могат да получават официални новини

...
Феновете на Левски вече ще могат да получават официални новини
Коментари Харесай

Левски стартира официален чат канал за своите фенове

Феновете на Левски към този момент ще могат да получават публични вести за обичания си клуб посредством чат приложението " Вайбър ", откакто през днешния ден " сините " оповестиха началото на партньорство с компанията, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Предстои основаването на инфо канал във " Вайбър ", където, с изключение на вести, ще има разнообразни игри и викторини с предметни награди, както и състезания, като първият от тях ще бъде обвързван с направата на стикери, свързани с тима. " Много съм благополучен от това, което ще се случи.

Една нова модерна технология за връзка ще бъде приспособена в клуба и надлежно в последователите. Ще могат да се получават навременни вести, същински вести за това какво се случва в клуба, какви са идните събития, за мачове, продажба на билети.

До колкото зная концепцията е да има по 2-3 вести на ден от момента, в който каналът започва. Изключително значимо е да се подчертае още един път, че самодейността идва от средите на последователите, което демонстрира мястото на левскарите в клуба и в неговото развиване.

Показва, че левскарите мислят за бъдещето и за положителното на Левски ", показа ръководителят на Национален клуб на последователя Степан Хиндлиян на днешната конференция на стадион " Георги Аспарухов Виваком Арена ".

Александър Чакъров от Управителния съвет на Тръст Синя България също изрази насладата си от новото начинание. " С тази самодейност Левски се подрежда до клубове като Барселона, които също оповестиха тази година партньорство с Ракутен Вайбър. Също по този начин и няколко клуба от Гърция, отпред с Панатинайкос.

Тръст Синя България напълно поддържа тази концепция, като ние ще се включим с друг тип викторини и състезания, които ще бъдат направени в модул и ще са свързани с богатата история на Левски. Игри, които са с образователно-състезателен темперамент. Освен това, от там ще произлизат като резултат и разнообразни предметни награди. Но това ще бъде направено на малко по-късен стадий ", изясни Чакъров. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР