Феновете на Дунав излязоха с призив за феърплей към съперника

...
Феновете на Дунав излязоха с призив за феърплей към съперника
Коментари Харесай

Феновете на Дунав призоваха Царско село и съдиите за феърплей

Феновете на Дунав излязоха с апел за феърплей към противника на "драконите " в баража за Първа лига Царско село и съдиите, които ще управляват мача в четвъртък от 17.30 ч. въз основата в Коматево.

Ето декларацията без редакторска интервенция:

"Уважаеми другари,

Сезон 2017/ 2018 е пред своя край. Той ни предложи голям брой и спорни страсти. Тепърва ще се вършат все по-задълбочени разбори на това какво и за какво се е случило и какво и за какво е трябвало да се случи, само че не се е случило.

Дотогава обаче ни следва едно последно тестване. Във времето за мъже, плейофите за систематизиране на местата в крайното класиране на Първа лига, „ Дунав” остана 12-и. Това ни постанова да играем бараж против третия от Втора лига – тима на „ Царско село”, с цел да запазим мястото си в елита. Място, за което се борихме и страдахме 25 години и което ни донесе доста наслада и даже безсънни европейски вечери.

Ние, правилните последователи на „ Драконите”, още веднъж ще сме там – въз основата на пловдивския „ Ботев 1912” в Коматево, на 24 май от 17:30 ч., с цел да подкрепим своите любимци, както го вършим на всички места и когато и да е.

Надяваме се на почтена и спортсменска игра от страна на останалите два тима, които ще вземат участие в тази среща – този на „ Царско село” и този на съдиите, които дават отговор точно за феърплея на зеления терен, само че не постоянно са задоволително виновни към тази своя тежка задача и това пролича в значително дуели през последния сезон.

Надяваме се футболът и единствено футболът да реши кой заслужава да е в елита.

Защото ние имаме вяра и сме уверени, че точно тогава нашите футболисти ще се оправят и макар краткотрайните неудачи ще потвърдят, че „ Дунав” има нужния Драконов дух и хъс, че „ Дунав” има нужното геройство и класа да продължава да показва града ни на най-високото равнище! ", написа Централен клуб на последователите на ФК „ Дунав” и „ Дунав завинаги”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР