Феновете на Борусия (Д) показаха загрижеността си още от първия

...
Феновете на Борусия (Д) показаха загрижеността си още от първия
Коментари Харесай

Фенове на Дортмунд събраха 74 000 евро дарения за ресторанти и кафенета в града

Феновете на Борусия (Д) демонстрираха загрижеността си още от първия ден, в който хората бяха сложени под карантина. На 16 март те взеха решение, което беше приветствано от всички. Те не разрешиха на възрастните хора да излизат от домовете си, а започнаха да събират техните поръчки и да им доставят нужните артикули от супермаркетите по адресите.

През последния уикенд те подхванаха нова идея и събраха 73 611 евро, които подариха на притежатели на заведения за хранене и кафенета в Дортмунд, които са затворени поради епидемията от COVID-19 и имат големи икономичеси проблеми след загубите, които търпят през последните седмици.

Те проведоха ден на вируална игра. На линка на формалния уебсайт на Борусия (Д) имаше 86 варианти по какъв начин могат да се дарят пари за идеята. Те направиха виртуален ресторант, в който почитателите можеха да си закупят каквото пожелаят като храни и питиета (както когато са на стадиона, с цел да гледат мач), а всичко беше с избрана цена. Крайната стойност беше сумата, която всеки подари за благотворителната идея.

„ Изключително сме горди от това, което направиха нашите почитатели и по какъв начин хората реагираха на тяхната концепция.”, показа маркетинг шефа на Борусия (Д) Карстън Крамер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР