Феновете на Берое изригнаха срещу старши треньора Петър Колев след

...
Феновете на Берое изригнаха срещу старши треньора Петър Колев след
Коментари Харесай

Фенове на Берое зоват: Колев да си подава оставката, много е зле!

Феновете на Берое изригнаха против старши треньора Петър Колев след четвъртата загуба на отбора и трета поредна като посетител. Привържениците на старозагорския отбор приканиха треньора да поеме своята отговорност и да си подаде оставката мигновено.

" В понеделник да си подава оставката, няма си разбиране от футбол доста зле е това момче ", написа един от почитателите на Берое в обществените мрежи.
 Северномакедонец си завоюва контракт с Берое
Северномакедонец си завоюва контракт с Берое

Марко Ферукоски впечатли Петър Колев

Друг написа: " Бъди мъж и си поеми виновността, подай оставка!!!! "

" Имаме положителни футболисти в тима несъмнено е! Но той ги мъчи с неговите схеми и тактики.Много слаб треньор,Видно!!! "

Още отзиви приканват Колев да си подаде оставката: " Тръгвай си! ", " Не Грудев, ами Колев трябваше да си върви... ", " Г-н Колев, това е БЕРОЕ, а не учебно заведение за некадърни треньори. ", " ОСТАВКА! ", " Трагедия с тоя треньор и някои смешни футболисти.. ", " Веднага Колев да си хваща пътя, заедно с Кукула. ВЕДНАГА. По не сръчен треньор сме нямали... ", " Време е Колев да си стяга багажа и пушек да го няма.Един мач печелиш,три губиш.Значи не ставаш за треньор. "

По всичко наподобява, че е единствено въпрос на време Петър Колев да бъде уволнен след незадоволителното показване на отбора от началото на сезона.
 Ботев (Пловдив) победи Берое с 2:1 в мач от efbet Лига
Ботев удари Берое след вихрено второ полувреме в " Коматево "

Късни попадения за домакините
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР