Феновете на Байерн (Мюнхен) направиха солидно впечатление по време на

...
Феновете на Байерн (Мюнхен) направиха солидно впечатление по време на
Коментари Харесай

Феновете на Байерн вдигнаха плакати срещу собствениците на Ман Сити и Ман Юнайтед

Феновете на Байерн (Мюнхен) направиха солидно усещане по време на дуела си с Манчестър Сити от четвъртфиналите в Шампионската лига. Техният отбор загуби гостуването си на “Етихад ” с 3:0, само че последователите на баварците издигнаха плакани, които получиха отзив в цяла европа.
 Манчестър Сити разпиля възмутителен Байерн и взе отличен задатък преди реванша в Мюнхен Манчестър Сити разпиля възмутителен Байерн и взе отличен задатък преди реванша в Мюнхен
“Глейзър, шейх Мансур - всички автократи вън от ” и “Футболът е за хората ”, гласяха двата транспаранта, идигнати от тях по врема на гостуването им в Манчестър. Шейх Мансур е притежател на “гражданите ”, които пък от своя страна постоянно са обект на офанзиви и са определяни като “държавна благосъстоятелност ”, защото самият шейх е член на кралското семейство на Абу Даби и е вицепремиер на Обединените арабски емирства.

Семейство Глейзър пък са притежатели на другия клуб от града - Манчестър Юнайтед и също са изключително недолюбвани даже от последователите на “червените дяволи ”. Феновете на Байерн издигнаха и трети транспарант, който пък гласеше “вашата лакомия умъртви футбола ”, явно ориентиран към УЕФА, защото европейската футболна централа е постоянно упреквана, че не поставя задоволително старания в битка си против нерегламентираното наливане на финансови средства.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР