Фенове на Ювентус ясно показаха отношението си относно случващите се

...
Фенове на Ювентус ясно показаха отношението си относно случващите се
Коментари Харесай

Феновете на Ювентус викат срещу Лукаку и Куадрадо

Фенове на Ювентус ясно демонстрираха отношението си по отношение на протичащите се летни трансферни саги в клуба, свързани с нежеланието да се разчита повече на капитана Леонардо Бонучи, възможното привличане на Ромелу Лукаку и напускането на Хуан Куадрадо в посока Интер.

Привържениците на “бианконерите ” се бяха събрали пред клубния център “J Medical ”, където някои от играчите минаваха медицински прегледи.Ниизвергнатият ас на отбора Леонардо Бонучи получи признанието на последователите. Те скандираха името му и го приветстваха. “Бонучи, не си отивай ”, викаха събралите се пред медицинския център почитатели на Ювентус. Самият футболист спря при тях и ги поздрави, като изясни, че желае да остане в клуба.

Доста по-различна беше реакцията към спрягания за ново попълнение Ромелу Лукаку. Феновете на Ювентус скандираха “Не желаеме Лукаку ”, като явно свадите сред тифозите и нападателя на огромния зложелател Интер, които се случиха по време на полуфиналите за Купата на Италия, към момента не са забравени. Още повече, че идването на белгийския централен нападател неизбежно ще докара до напускането на Душан Влахович, който е любим на последователите.

Обидни викания отнесе и Хуан Куадрадо, който по всичко наподобява, че ще се причисли като свободен сътрудник точно към Интер. Разбра се също, че почитатели на “нерадзурите ” също са против сходен трансфер и са се събрали пред клубната централа в символ на митинг, което не е изненада поради враждата сред двата тима.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР