Фенове на ЦСКА събират пари чрез търгове за различни благотворителни

...
Фенове на ЦСКА събират пари чрез търгове за различни благотворителни
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА продължават да помагат на хора в беда

Фенове на ЦСКА събират пари посредством търгове за разнообразни благотворителни начинания. Това се случва на страницата във " Facebook " " За нашата татковина, за нашите деца ".

Добротата и човечността са качества на мощните, смели и същински хора. За следващ път го потвърждават последователите на ЦСКА. Тази страница е основана при започване на 2021 година. До момента са проведени общо 41 търга и два благотворителни шампионата по футбол - в Добрич и Шумен. Последният беше предходната седмица, а събраната сума е 5 100 лв., които отиват в помощ на дете в потребност - Божидар от Велики Преслав.

Всичките набрани средства от благотворителни начинания на страницата са над 100 000 лв.. Подпомагани са главно деца, само че също по този начин селата в Карловско след наводненията. Подкрепа е получило и семейство с три деца, на което изгоря къщата. Подкрепа за своето битие получи и спортният клуб на ЦСКА по кикбокс и муай тай.

Ето актуалната самодейност на страницата " За нашата татковина, за нашите деца ":

" Понякога ориста нанася своите удари ненадейно и тежко,пречупвайки душата за момент! Това е историята на Никола от Перник. Усмихнато и доста сърцато 9-годишно дете,което обича да играе футбол и да тича с другари. Дете,което има напълно естествен живот, като всички останали досега в,който чува диагнозата " Остеосаркома феморис декстри ".

И по този начин единствено за няколко секунди, той става дете от другата страна. От страната на бойците за живот!

Нека дружно сбъднем фантазиите за живот на Никола!

Сумата, която фамилията би трябвало да събере е 500 000 евро, а с цел да може Никола да бъде признат в немска клиника, би трябвало да бъде събрана 70% от сумата (350 000 евро). Към момента има събрани към 300 000 евро!

Пускаме на търг фланелка на ЦСКА, персонално подписана от огромният Мартин Петров!

Добавяме и дарителската сметка на Никола,за всички,които желаят да оказват помощ:

IBAN:BG72BPBI79474064409901

BIC CODE: BPBIBGSF

Титуляр: Никола Ивайлов Ангелов ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР