Фенове на Левски се обявиха против "оранжевата пропаганда" и решиха

...
Фенове на Левски се обявиха против "оранжевата пропаганда" и решиха
Коментари Харесай

Феновете на Левски отново се заядоха с вечния съперник

Фенове на Левски се оповестиха срещу "оранжевата агитация " и взеха решение да опровергаят слуховете, че различен тим, с изключение на техния любимец, има по-голяма посещаемост на терена. Сините почитатели извадиха статистика по отношение на посещаемостта на мачовете на обичания им тим. Справката е направена от една от най-големите "сини " страници във "Фейсбук " - "Сектор Б ".

Пълният текст на почитателите на Левски без редакторска интервенция:
"Понеже в последно време се надига оранжева агитация, че Литекс били най-популярният и посещаван тим, а на Герена не ходел надали не никой, взехме решение да проверим сухите цифри какво демонстрират като за задачата използвахме статистиката на https://bulgarian-football.com/ (макар да не сме съгласни с някои цифри, като да вземем за пример 4900 против Ботев на Герена когато имаше най-малко 7-8000, само че да приемем, че има такива изкривявания и в двете посоки):

Без мачовете посред ни Левски е събрал 38 290 индивида аудитория или по 3190 приблизително на мач, а Литекс е събрал 26 670 или по 2667 приблизително на мач (изключили сме двата им мача на закрити врати). С двата мача посред ни нещата стават още по-нелицеприятни за тях - 63 397/4876 против 43 170/3924. Или разлика в интерес на Левски от 500 индивида приблизително без мачовете посред ни и 900 като включим и тези два мача. Това е статистиката за първата фаза на шампионата. Явно някои хорица се заблуждават от дребните трибунки на Кочината и много по-големите на Герена и "на око " им се привиждат неща, които единствено им се желае да са по този начин, само че не са!

Това не е статистика, с която ние можем да се гордеем, само че въпреки всичко пропагандата, че ходели повече и били по-популярни идва малко повече. А на тях това им е максимума, тъй като какво ли щеше да е при разменени функции и ние да се борехме за купа и да имаме толкоз победи в последно време в директните мачове, а те да вземат участие на олимпийския принцип? Разликата щеше да е стряскаща в интерес на Левски. И когато Левски в действителност стартира да демонстрира неизменност и да взе участие в битката за купата ето тогава към този момент в действителност няма да им се има вяра и непосредствено ще си самозакрият оранжевата кочина! А това ще стане рано или късно - най-вероятно още с почването на новия сезон в случай че няма някакви разтърсвания при нас!

НЕ НА ОРАНЖЕВАТА ПРОПАГАНДА!

НИЕ съдебномедицинска експертиза ЛЕВСКИ! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР