Фенът на ЦСКА (Москва) Дмитрий Тюрин, ранен при инцидент в

...
Фенът на ЦСКА (Москва) Дмитрий Тюрин, ранен при инцидент в
Коментари Харесай

Привърженици на ЦСКА-София спасили ранен фен в римското метро

Фенът на ЦСКА (Москва) Дмитрий Тюрин, ранен при случай в римското метро преди мача от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига против Рома (0:3), съобщи, че съумял да избави крайници си с помощта на български последователи, на съветски такива и на лекарите. На 23 октомври на метростанция " Република " се срина ескалатор, вследствие на което десетки хора бяха ранени.

This malfunctioning escalator in a Rome metro station looks HORRIFYING: https://t.co/NrmeRu73NRpic.twitter.com/pjDwhBjHWG
— Complex (@Complex) October 23, 2018
" Голяма заслуга, че кракът ми оцеля, принадлежи на българските почитатели на ЦСКА-София и нашите съветски момчета, които бяха наоколо. Над мен имаше навалица от хора, те бяха отделени един по един и не ме дърпаха, а деликатно ме подвигнаха на ръцете си. Едва тогава стана ясно, че костите на тибията ми се разпаднаха и кракът ми висеше, като елементарно можеше да се откъсне след такава контузия. Лекарите направиха знамение, с цел да го спасят. Те хвърлиха доста старания: безусловно сътвориха изкуствени артерии и вени, с цел да има кръвообращение. Трябваше да работят в продължение на 48 часа, в противоположен случай щях да изгубя крайници си ", съобщи Дмитрий Тюрин пред “РИА-Новости”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР