Фен на Ливърпул се превърна в хит в социалните мрежи

...
Фен на Ливърпул се превърна в хит в социалните мрежи
Коментари Харесай

Фен: Жена ми има страхотни цици! Заменям я за билет

Фен на Ливърпул се трансформира в шлагер в обществените мрежи с нетрадиционно предложение преди огромния край против Тотнъм в Шампионската лига довечера от 22:00 часа българско време на „ Уанда Метрополитано “ в Мадрид.

Мъжът желае да гледа мача онлайн и е без пропуск, а това го е предиздвикало да прибегне до безнадежден способ да се снабди с подобен. Той предлага жена си в подмяна на билет за огромния край.

" Заменям жена си за билет и 300 евро. Тя има страхотни цици ", е написал англичанинът на записка, залепена върху гърдите му.

Тотнъм и Ливърпул ще дефинират носителя на трофея в Шампионската лига този сезон, а мениджърите на двата британски отбора Маурисио Почетино и Юрген Клоп дефинираха титулярите си за финала. Мачът започва в 22:00 часа българско време на стадион „ Уанда Метрополитано “ в Мадрид.

В двата състава няма изненади и наставниците ще разчитат на най-хубавото, с което разполагат все още. Добрата вест за мърсисайдци е обвързвана с цялостното възобновяване на Роберто Фирмино, който ще води офанзивата на отбора дружно с Мохамед Салах и Садио Мане. Наби Кейта обаче пропуща мача поради контузия. В Ливърпул всички доста ще разчитат на огромната звезда Мохамед Салах, който е твърдо решен да блесне най-много поради случката от преди 12 месеца, когато напусна наложително мача с Реал (Мадрид), откакто беше контузен от Серхио Рамос.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР