Фен фракцията Ултрас Левски отправи публични въпроси към НКП и

...
Фен фракцията Ултрас Левски отправи публични въпроси към НКП и
Коментари Харесай

Разправията между големите фракции продължава: Ултрас Левски с въпроси към НКП и София Запад

Фен фракцията " Ултрас Левски " насочи обществени въпроси към НКП и " София Запад " по отношение на тематики, свързани с българския гранд. Това стана посредством страницата на УЛ във Facebook. Ето какво написаха ентусиастите, които коментират и обстановката с новата охранителна компания за домакинските мачове на клуба:

" Компетенцията на Национален Клуб на Привържениците на София Запад би трябвало да му разреши да внесе изясненост по чисто фенски въпроси, като да вземем за пример какъв брой дейни членове има към 07.08.2020, какъв брой абонаменти карти има за сезон 2020/2021, води ли дейна политика за подкрепяне акциите на ПФК " Левски " и в случай че такава липсва - за какво? Също да внесе изясненост за тишината, идваща от районните му структури по същите тези въпроси.

За разлика от тези фенски въпроси Национален Клуб на Привържениците на София Запад от години e деен във връзка с бизнес и стопански такива, с изключителна ескалация в последните 6-7 месеца, като да вземем за пример през месец март, когато дребни и огромни, от страната и от чужбина, даряваха последни стотинки за физическото оцеляване на обичания ни клуб, а " близката до НКП на Левски компания " прибра 13 000 лева за защитата на мача със " Славия " и 18 000 лева за защитата на мача с " Лудогорец " - тази информация елементарно се намира в предоставените от ПФК " Левски " доклади. През този интервал на цели три пъти бяха правени опити от тази организация за взимане на клуба - по време на сагата с прехвърлянето на акциите, посредством проект " Феникс ", съгласно който след 3г. 51% се трансферират на " почитателите ", и посредством " Меморандумът ", общително показан като документ, който може да не се съблюдава и изпълнява…Сама по себе си концепцията почитателите да имат обичания си тим би била чудесна в едни други времена при други условия, само че сигурно не в този момент. Това би било допустимо, когато последователите с години показват поредност и развиване измежду редиците си; покажат прозрачността, за която самите те държат; покажат персоналните си сполучливи бизнес планове въз основата, на които разполагат с нужното обучение и подготвеност за управителни функции.

Напрежение сега съществува поради редица събития, почнали още 2006-та година и стигащи до наши дни, тъй като нито едни взаимно-изгодни стопански връзки не стартират с рекет - посредством бомбите по време на мача със " Сиони ", със свастиките против " Барселона ", преминаващи през десетки, даже и стотици по-дребни обстановки, през показната театрална режисура със свастика в Сектор А на Националния стадион за злепоставяне на друга група през 2017г. без никаква мисъл какви ще са следствията за клуба, погромът с Вадуц, рушенето в Овча Купел… Случки, за които Тодор Батков е казвал неведнъж, че е имало напън от почитатели, а Константин Баждеков преди броени дни още веднъж повдигна тази тематика. Напрежение ще има и до момента в който начетени и можещи хора, каквито не се съмняваме, че има и в Сектор Б, и в Тръст " Синя България ", не осъзнаят, че чистите им намерения и упоритости са употребени за персонални користни цели. Но историята дотук е посочила едно - рано или късно почитателите се осъзнават. Дали след една, две, пет или 10 години, само че се осъзнават.

За страдание изкривеното бизнес мислене на някои хора води до такава степен, че всевъзможни оферти към ПФК “Левски” се свеждат до проценти и комисионни, и точно по тази причина от две-три седмици се смеем на някакви " борчета ". Истината е напълно елементарна, само че обременените от ползи и далавери люде, не могат да схванат, че има почитатели, които се пробват да оказват помощ безусловно безплатно и в границите на две седмици не са построили завод за произвеждане на ароматизатори, не са основали дистрибуторска мрежа и не са разкрили търговски обекти в цяла България. Единственото, което УЛ сме създали, е да свържем ПФК “Левски” и да им предложим вид, който би могъл да им донесе някакви доходи. От през вчерашния ден виждаме, че сме свързани и с Делта гард. И тук истината е напълно друга несъмнено, а тя е, че сме осъществили контакт сред ПФК “Левски” и друга охранителна компания, която е изпратила в писмен вид предложение към управлението. Единственото, което можем да дадем като детайлност, тъй като не се явяваме никакви в връзките сред тези две страни, е че тази оферта е развенчала един дълготраен мит, а точно, че няма кой да даде по-добра оферта от почитателите. Оттам нататък какви решения ще взима УС на ПФК " Левски " си е негова работа. А нашата е да бъдем коректив, тъй като нямаме никакви изгодаджийски ползи, свързани с ПФК “Левски” и това може да го удостовери всеки един от другите управления, с които сме имали контакт в последните съвсем 2г, откогато съществуваме в този си тип.

В този ред на мисли можем да прибавим, че нашата организация взе участие непрекъснато във всяка една самодейност и всяка една акция, без значение кой и по какъв начин я е основал, само че която е в помощ на клуба. И главното - с персонален образец. Парични преводи като група, голям брой персонални такива, голяма пропаганда, закупуване на стотици виртуални билети, абонаментни карти, като все още за сегашния сезон постоянните ни членове минаха броя от 50 на цени сред 195 и 225лв, а Блок 5 дружно с централните в Сектор А са най-разпродаваните въобще.

Истината и обстоятелствата демонстрират единствено едно - в случай че желаеме мощна, обединена и разрастваща се освен ултра-трибуна, а и аудитория, като цяло, не би трябвало да има никакви финансови взаимоотношения сред клуб и последователи!

И за следващ път ще приканим всички почитатели за интензивност по дарителските акции - страхотна цифра от над 2300 продадени карти към този момент, само че едвам към 500 виртуални билета за мача с Берое. Вярваме, че с отдаденост и схващане за тежкия миг на клуба, всеки почитател може да закупи по 1-2 билета, а за няколко дни можем да минем най-малко 5000. От нас си зависи.

Само Левски! "

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР