Фаянсаджията Николай, който уби от бой съпругата си в жилището

...
Фаянсаджията Николай, който уби от бой съпругата си в жилището
Коментари Харесай

Николай, затрил жена си заради ракия, моли за по-малка присъ...

Фаянсаджията Николай, който умъртви от пердах брачната половинка си в жилището им в пловдивския квартал " Изгрев ", моли за по-малка присъда. Окръжният съд му даде 17 години затвор, само че пловдивчанинът апелира благодарение на юристите си. Искането му ще бъде прегледано във вторник в Апелативния съд. 

Жестокото ликвидиране стана на 28 юли предходната година. Николай и 37-годишната му половинка Мария били съпрузи от 2008 година Първоначално се разбирали, само че след това връзките ми се влошили. Той работел като занаятчия на съоръжения и подови плочки, а Мария била хигиенистка във фитнес зала. Двамата постоянно употребявали алкохол. Мъжът й нанасял побой, а дамата ходела на работа със синини по главата и тялото.

Към 18.30 часа във съдбовния ден фаянсаджията се прибрал от работа в дома им. Двамата още веднъж седнали да пият алкохол. В един миг дамата издърпала чашата с ракия от ръката на брачна половинка си и я изпила докрай. Той се ядосал и се скарали. Започнал да й нанася удари в корема и гърдите, а по-късно и с летва от подматрачна рамка по тялото. В един миг я оставил и задремал в другата стая. След няколко часа се събудил, отишъл да ревизира какво прави брачната половинка му и схванал, че е мъртва.  Обадил се на тел. 112. Пристигналият на място медицински екип открил гибелта на дамата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР