Фаворитът за следващ британски премиер Борис Джонсън обеща да извади

...
Фаворитът за следващ британски премиер Борис Джонсън обеща да извади
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Ако стана премиер, напускаме ЕС на 31 октомври със или без сделка

Фаворитът за идващ английски министър председател Борис Джонсън даде обещание да извади Англия от Европейски Съюз на 31 октомври със или без съглашение за Брекзит, съобщи " Ройтерс ".

В петък английският министър председател ще подаде оставка, откакто не съумя да извърши Брекзит в уречения период, оставяйки след себе си една разграничена страна и парламент без консенсус за бъдещето на петата по величина международна стопанска система. Джонсън беше външен министър, само че подаде оставка в символ на митинг против метода на Мей към Брекзит. Според букмейкърите той е любимец в конкуренцията за идващ министър председател, в която досега присъединяване са декларирали 13 души.

Please check out my campaign launch video. Time to deliver Brexit and unite our fantastic country. I hope you will support me > @BackBoris#BackBorispic.twitter.com/iRZ8b0flRK
— Boris Johnson (@BorisJohnson) June 3, 2019
" Ако стана министър председател, излизаме на 31 октомври със или без договорка ", споделя Джонсън на минувач в оповестено от екипа му видео в " Туитър ". Видеото съдържа клипове от диалози на Джонсън с гласоподаватели и негов монолог пред камера. Това е първата му изява в конкуренцията за премиерското място. Определянето на спечелилия може да отнеме два месеца.

" Намалете някои налози и ще имате повече пари ", споделя Джонсън на различен жител. Той също по този начин приканва за повече вложения в инфраструктурата, образованието и опазването на здравето. " Сега е времето да обединим обществото ни и страната ни. Да изградим инфраструктурата, да влагаме в образованието, да подобрим околната си среда и да подкрепим прелестната ни здравна работа. Да подобрим благосъстоянието на всеки в нашата страна и, несъмнено, да поддържаме компаниите и основателите на богатствата, които вършат вероятни тези вложения ", споделя Джонсън. /БТА

Всичко, което би трябвало да знаете за: Преговорите за Брекзит (587)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР