Фаворитът на домакините Ник Кирьос се оттегли от Откритото първенство

...
Фаворитът на домакините Ник Кирьос се оттегли от Откритото първенство
Коментари Харесай

Ник Кирьос разплака Австралия

Фаворитът на домакините Ник Кирьос се отдръпна от Откритото състезание на Австралия по тенис. Той разгласи сензационната вест на изключителна конференция, на която разкри, че има сериозен проблем с коляното и би трябвало да се подложи на артроскопия.

" Страшно отчаян съм. Много се колебаехме с физиотерапевта ми, който ще ви даде повече елементи по отношение на естеството на травмата ми. Много съм отпаднал прочувствено. Брутално е - в този толкоз значим миг от кариерата ми да ми се случи това ", сподели смутеният Кирьос на брифинга в Мелбърн.

Само преди няколко дни австралиецът показва самочувствие и очаквания, че може да стигне надалеч на домашния шампионат от Големия шлем в Мелбърн.

" Аз съм един от най-хубавите играчи в света, сподели Кирьос пред кореспонденти в Мелбърн. - Определено ще пускам Откритото състезание на Австралия с убеденост и мисля, че потвърдих, че мога да стигна надалеч в шампионат от Големия шлем. Така че се надявам с поддръжката на цяла Австралия да изкарам положителни две седмици ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР