Фатално замърсяване в държавна лаборатория причинил бума на COVID-19 в

...
Фатално замърсяване в държавна лаборатория причинил бума на COVID-19 в
Коментари Харесай

Фатално замърсяване в лаборатория причинил бума на COVID-19 в САЩ

Фатално замърсяване в държавна лаборатория предизвикал взрива на COVID-19 в Съединени американски щати, разкрива Си Ен Ен.

Медията показва, че става дума за лаборатория на Центъра за надзор на болесттите.

Замърсяването евентуално е повода за сериозното закъснение от седмици при внедряването на теста за ранно диагностициране на ковид.

По този метод се забави реакцията на Съединени американски щати на пандемията. За доста здравни чиновници казусът произтича частично от това, че Центърът за надзор на болесттите не се придържа към личните си протоколи, съгласно представител на американската организация по храните и медикаментите.

" Центърът за надзор на болесттите направи своя тест в една от своите лаборатории, а не в индустриалните си уреди. Службата не създава своя тест в сходство със личния си протокол ", съобщи представител на американската организация по храните и медикаментите.

Правителството в никакъв случай не е обяснило изцяло какво е спряло въвеждането на решителен тест, нужен за започване на премерване на степента на разпространяване на Covid-19. Това се проточи до края на февруари и Съединени американски щати не престават да липсват необятни благоприятни условия за тестване, даже когато някои щати се приготвят да облекчат рестриктивните мерки и да отворят още веднъж икономическия си и публичен живот. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР