Фън Шуй е изкуство, което помага на хората да направят

...
Фън Шуй е изкуство, което помага на хората да направят
Коментари Харесай

Как да привлечете пари, любов и просперитет - перфектният Фън Шуй дом

Фън Шуй е изкуство, което оказва помощ на хората да създадат живота си малко по-ярък. Прилагайки източните правила, ще притегли благополучието.
Парите, любовта и шансът са свързани, тъй като всичко това влиза във вашия дом и в живота ви, не без помощта на енергийни позитивни талази, които философията на Фън Шуй ни учи да привличаме
Фън Шуй основи
Ако следвате всички препоръки едновременно, тогава къщата ви стартира да трансформира енергийната маса, влизаща в нея, както и да я държи вътре.
Има три стъпки:
- привличане на енергия;
- задържане;
- възобновяване (циркулация).
Всеки човек, който живее с вас, би трябвало да взе участие в процеса на привличане на шанс и позитивна сила, в противоположен случай заради дисонанс нищо няма да работи.
Домашни любимци
Домашните любимци играят значима роля за вашия шанс. Те са виновни основно за циркулацията на силата и нейното задържане.
Най-добрите домашни любимци: котки, кучета, птици, гризачи, костенурки. Останалото може да има негативен резултат. Рибите са образец за необикновен баланс. Елементът вода за основаване на огнище е необикновено добър. Рибите ще привлекат благоденствие. Само рибите могат да привлекат позитивното, те са „ повсеместен инструмент “ на Фън Шуй. Кучетата усилват мъдростта и укрепват на любовта. Гризачите стабилизират здравословното положение, а котките освобождават къщата от зли духове, негативизъм, като тип филтър. Най-силните котки са черни и рижи, със зелени очи.
Прозорци и растения
Идеалната панорама от прозореца е вода, гора, поле, дървета, обширни територии. Ако няма дървета, тогава съществуването на защитно-филтриращи растения като кактуси на перваза на прозореца ще бъде наложително.
Кактусите са щит, който гълтам негативите. Ако имате красива панорама от прозореца, не би трябвало да слагате кактуси на прозореца.
Растения с огромни листа, пълзящи, дребни дървета резервират позитивното в дома. Те ще запазят шанса, любовта в дома. Важното е да са едва ароматни.
Площта на остъкляването би трябвало да бъде допустимо най-голяма, в случай че гледката от прозореца е добра. Ако гледката не е добра, по-добре прозореца да е по-малък. Ако гледката от прозореца е хубава, цветът на завесите би трябвало да е по-близо до аленото: оранжево, пурпурно, бордо, кафяво и така нататък
Огледала
 Фън Шуй: Леглото е отговорно за хармонията в спалнята Фън Шуй: Леглото е отговорно за хармонията в спалнята
Правилното разположение на леглото ще сътвори хармонична атмосфера в спалнята и условия за добра отмора и здравословен сън. В изкуство...
Огледалата би трябвало да бъдат окачени, с цел да не пречат на комфорта и да притеглят шанс, обич и пари в живота ви. Не ги закачайте пред остри ъгли, тъкмо пред входната врата, пред мястото, където спите.
Огледало против огледало е рисков избор за интериора - ще сътвори вакуумна точка, в която всичко позитивно изчезва. Огледалата в кухнята също са неприятна концепция.
Стени, под
Стените са главният магнит за позитивно. Цветът да съответствува с силата на избрана стая. Коридорът може да е червен. Спалнята би трябвало да е зелена, синкава, бяла, светлосива. Идеалната всекидневна или хол е черно-бял, с малко оранжеви или сини акценти. Кухнята би трябвало да е светла, само че изборът на нюанс е ваш.
Спалнята е най-важната стая в дома. За стените на всяка стая, можете да употребявате най-много два цвята - това е златната среда, тъй като два цвята имат удобен резултат върху силата. Най-добре е да извършите спалнята светла, само че разнообразена с повече черно или бяло.
 Фън шуй препоръки за кухнята Фън шуй препоръки за кухнята
Според теорията на фън шуй, кухнята е същинското въплъщение на нашето хранене и нашите достижения. Нали въпреки всичко качествената и...
Подът в кухнята да се направи бял, ярък. В хола, коридора и спалнята би трябвало да е черен, мрачен. За тоалетна или баня използвайте едноцветна конструкция, която не е алено, кафяво и оранжево.
Аксесоари, дребни неща, бижута
Лампите да не са с остри ъгли. Те притеглят положителната, чистата сила на Ци. В коридора е целесъобразно да употребявате единствено червени лампи и украшения, с цел да привлечете шанс и пари в къщата и в живота си като цяло.
Срещу входната врата би трябвало да закачите алена панделка, която да сменяте един път на няколко месеца. Тя ще прогони злите духове и отрицателната сила.
Насърчава се потреблението на източни талисмани за шанс - костенурки, жаби, слонове, дракони, тигри.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР