Фамилията на известния италиански певец Андреа Бочели презентира на зоната

...
Фамилията на известния италиански певец Андреа Бочели презентира на зоната
Коментари Харесай

Вино и кафе на Андреа Бочели за първи път на Вкусове от Италия 2018

Фамилията на известния италиански артист Андреа Бочели презентира на зоната "Вкусове от Италия " за първи път виновност и кафе. Марката на световноизвестния тенор, продал повече от 75 милиона плочи по света, е известна, а нейните артикули могат да се видят в Пловдив. От 1831 година фамилия Бочели създава виновност. На щандовете са показани изключителните сбирки от просеко, бели и червени виновност от Тоскана. Червените виновност с марката Бочели имат мирис на бял пипер, лешници и бадеми. Просекото е с усет на цветя и плодове, а белите с флорални аромати и с нюанс на злато. Фирмата е създала и линия с газирани розета, като търси дистрибутори за страната.  
Зоната "Вкусове от Италия " добавя атмосферата на Града на виното и "Фудтех " в 11 палата на панаирния комплекс. Тази година в нея се показват артикули на 30 италиански компании. На щандовете на производителите от Апенините гостите могат да дегустират необятна гама от колбаси, сирена, кашкавали, маслини, зехтин, вино, ликьори, кафе, шам фастък, пасти, консерви и други изкушения. Сред желаните артикули от посетителите на ревюто е сокът от био червени портокали, отглеждани в подножието на вулкана Етна. Те са препоръчвани от специалистите като мощен антиоксидант и мощен стимулатор на минерали и витамини, подобаващ за сърдечно-съдови болести и физически натоварвания.  
Сред изкушенията на "Вкусове от Италия " е обичайна италианска поркета, приготвена по антична рецепта с букет от ароматни билки. Шеф-готвач от Апенините ще е показва гурме специалитети и нови предписания.
Зоната "Вкусове от Италия " бе намерено от италианския дипломат Н.Пр. доктор Стефано Балди, почетния консул на Италия доктор Джузепе Де Франческо и ректора на Университета по хранителни технологии проф. дтн инж. Кольо Динков. Партньори на 14-то издание на "Вкусове от Италия " са Университетът по хранителни технологии и Търговско-промишлената камара в Пловдив. То продължава до 25 февруари 2018 година в 11-та палата на Международен панаир Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР