ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Юлиан Попов: Русия няма нужда от посолство в България

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Извън страстите, като намерения човек, Русия няма потребност от посолство в България. Норвегия няма посолство, Канада няма. А в бъдеще евентуално ще внасяме повече енергийни запаси от Норвегия. Канадската стопанска система е по-голяма от съветската.

Това разяснява във " Facebook " Юлиан Попов.

А и в Канада живеят повече българи, в сравнение с в Русия.
Износът ни към Русия е нищожен. Освен Организация на обединените нации, ЮНЕСКО и още няколко такива, не членуваме с Русия в едни и същи организации. Никой не се изнася от България към Русия. Потокът от руснаци към България също секна. Единствените ни по-смислени стопански връзки бяха газ и нефт, който купувахме оттова, само че те стопираха газа (не ние). Петролът също ще секне, а и тази търговия не се нуждае от посолство.
Русия ще бъде под наказания за доста, доста години,
даже и да се отдръпна от Украйна, тъй че търговията и политическите ни връзки ще са минимални и ще бъдат основно в пакет с Европейски Съюз. Голяма част от външната политика през днешния ден няма чак такава потребност от посолства. Има телефони, имейл, Телеграм, Вконтакте, Зуум.

Ако руснаците затворят посолството, това ще е и рационален икономически ход от тяхна страна, ще спестят някой и различен лев.

Всъщност, Норвегия направи тъкмо това - когато удари рецесията през 2008 година, те си свиха разноските и затвориха посолството у нас, имат едно в Румъния, което покрива и България. А в случай че решат да отровят някой или да взривят някой цех, все ще намерят метод.

С други думи драма няма, руснаците отново ще са на келепир.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР