ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Ако нямаше СССР

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар във Facebook на Емил Соколов:

Митрофанова споделила, че в случай че не бил Съюз на съветските социалистически републики, България щяла да бъде единствено Софийска област. Това е следващата засегнатост на съветския дипломат към България. Ето го действителния лист на нещата, които нямаше да се случат на България, в случай че не беше Съюз на съветските социалистически републики:

1. Българският хайлайф нямаше да бъде избит след 9-ти септември 1944-та година. Народният съд нямаше да се състои и нямаше хиляди да са убити без съд и присъда и затворени в лагери. Част от осъдените от Народния съд включват военни, политици и актьори като семейство Вазови.

2. В България нямаше да бъде конфигурирано марионетно държавно управление, което да обслужва ползите на Кремъл за сметка на българските жители. Нямаше да има национализация, колективизация и принудително изземване на собствеността на българите.

3. Хората с българско съзнание в България и Македония нямаше да бъдат македонизирани срещу волята им. Сега България и Македония нямаше да са две обособени страни, които да не могат да се схванат. Българските турци нямаше да бъдат принуждавани да сменят имената си и България нямаше да бъде подложена на критика за това.

4. България нямаше да банкрутира три пъти поради нелепостите на плановата стопанска система, които Съюз на съветските социалистически републики изисква. България нямаше да е на последно място във всички европейски ранглисти, тъй като стопанската система ѝ нямаше да е унищожена от комунистите.

5. Нямаше да има арести за вицове, репресии и ограничение на свободата на българските жители. Българска комунистическа партия нямаше да управлява всеки аспект от живота на хората. Хората щяха да пътуват без да бъдат застрелвани по границите.

6. Българската история нямаше да бъде фалшифицирана и нямаше да го има мита, че Русия ни е освободила два пъти, когато в действителност ни атакува. В българските градове нямаше да има монументи на Червената войска, която е окупирала България.

7. България нямаше да взе участие в смазването на Пражката пролет и да се срами от историята си, че е нападнала друга страна, която се бори за независимост.

8. Българските управляващи нямаше да крият за експлоадирането на Чернобил. Това е образец за едно от многото изменничества и ненавистта на руския политически хайлайф в България към българите.

9. В България нямаше да се постанова да има преход, в който Държавна сигурност да овладее всички стопански и властови позиции посредством принуждение, закани и рекет.

10. Българската политическа система нямаше и до през днешния ден да е подвластна на Русия, тъй като Българска комунистическа партия, Държавна сигурност и престъпността, която те сътвориха, нямаше да ги има.

Това е приносът на Съюз на съветските социалистически републики към България. Съюз на съветските социалистически републики подложи България и българите на систематичен тормоз, който е по-опасен от геноцид. Съюз на съветските социалистически републики не се опита да убие българите физически, а се опита да унищожи националната ни еднаквост. Митрофанова би трябвало да бъде изгонена, с цел да се даде явен сигнал, че България повече няма да търпи това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР