ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Раздорът сред опозицията гради мавзолей на Борисов

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Писал съм го десетки пъти и няма да се уморя да го върша. Широко обединяване на разнообразни политически субекти е сполучливата формула за превъзмогване на статуквото. Някой мрънка откъм гърба, че нямало такова животно. Грешиш, драги/драга. Именно такова животно ръководи от години най-богатата страна в Европа, с помощта на обединението ГСДП-ХДС/ХСС. У нас било друго, дудне втори.

Такова ляво-дясно обединяване се случи на балотажа на кметския избор в София. Истината е, че още 20 хиляди десни гласа щяха да създадат Мая Манолова столичен градоначалник. Но по тази причина пък благодарение на червени гласове осем претендента на Демократична България станаха районни кметове. Това бе първи и незадоволително успешен опит за единодушие, само че с нещо трябваше да се стартира. Иначе българските протестни площади бяха прегледен образец за това по какъв начин леви и десни могат да застанат зад единна идея. Такова ляво-дясно обединяване се случи и в обединението на Изправи се.БГ с Отровното трио.

Пак слушам някакво бърборене – със соросоиди няма да седна на една маса. Глупаво и обикновено. Друг пък съска – в никакъв случай дружно с комунистите. Това пък ми звучи като глас от каменната епоха. Защото и едните, и другите, умишлено или без да го усещате, градите темелите на мавзолея на Бойко Борисов, а самия него превръщате в доживотен министър председател на татковината ни. Ето за какво Корнелия Нинова, Христо Иванов, ген. Атанасов, озаптете налудничавите екстремисти в личните ви редици. България е орисана да върви напред. Всички дружно...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР