Фактът, че говорим въобще има ли подслушвания, е първата и

...
Фактът, че говорим въобще има ли подслушвания, е първата и
Коментари Харесай

Методи Андреев: Готвеният от БСП вот на недоверие към правителството всъщност е вот на доверие

Фактът, че приказваме изобщо има ли подслушвания, е първата и една от присъщите черти, че българската народна власт постепенно, само че несъмнено се изражда в режим. Това съобщи някогашният народен представител от ГЕРБ Методи Андреев в ефира на БТВ.

Припомняме, че депутатите още веднъж желаеха да изслушат шефа на комисията за СРС-тата.

По думите му в случай че има нарушавания при подслушването, виновни са шефовете на ДАНС и ДАТО.

Според Методи Андреев готвеният от Българска социалистическа партия избор на съмнение към държавното управление е в действителност избор на доверие. „ В този парламент няма съпротива. Този избор желае да потвърди, че Народното събрание е естествен. Ако Българска социалистическа партия желаеха да бутат държавното управление, не трябваше изобщо да влизат в пленарна зала след оставката на Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила. След две седмици най-вече щеше държавното управление да подаде оставка”, счита Андреев.

По мотив искрите, които прехвърчат в ръководещата коалиция сред Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила и ГЕРБ, Андреев разяснява, че над всичко стои интереса на Патриотите да останат във властта. „ Може обаче те да последват ориста на Реформаторския блок”, счита още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР