Fadata Group мести българският си екип в нова сграда, съобщиха

...
Fadata Group мести българският си екип в нова сграда, съобщиха
Коментари Харесай

Fadata Group се премести в нов офис

Fadata Group мести българският си екип в нова постройка, оповестиха от компанията. А дружно с това сдружението, специализирало в даването на софтуерни решения за застрахователните компании, разгласи и че възнамерява нарастване на броя чиновници.

Компанията към този момент реалокира офиса си на последните три етажа в бизнес постройката M Plaza сред бул. " Никола Вапцаров " и бул. " Черни връх ". Към момента във Fadata работят 180 души.

" Това беше от дълго време планувана стъпка в развиването на компанията в България. Офисът ни тук е нашата съществена инженерна база, а също по този начин тук е фокусирано огромна част от потребителско ни обслужване и поддръжка. Тук е сърцето на компанията. Очакваме да запазим темповете на напредък и да увеличим още повече екипа в София. Нашата цел е в идващите години Fadata да стане един от водещите играчи на този пазар ", показа Джон Макдоналд, изпълнителен шеф на Fadata.

В допълнение към работните площи, офисът разполага с 10 зали за срещи, 7 phone booth-а, пространства за отдих, две огромни и няколко по-малки кухни. Сградата е приспособена за хора в неравностойно състояние.

Служителите на компанията ще имат взъможността да употребяват услугите на състезателен център, ситуиран на първи етаж в постройката, като в непосредствена непосредственост се намират още два от най-хубавите спортни центрове в София.

Към момента Fadata, която работи в над 30 страни в Европа, Близкия Изток, Африка и Латинска Америка, не оповестява броя на чиновниците, с които ще усили екипа си у нас.

Централният офис на Fadata Group се намира в Лондон, а звената за разработки и обслужване на клиенти са основани в София.

През 2017, Fadata закупи Impeo, разширявайки портфолиото си от услуги. Инвеститори във Fadata Group са The Riverside Company, световна компания за частни финансови вложения, и Charles Taylor plc., световен снабдител услуги в застрахователния бизнес, основан в Лондон.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР