Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE

...
Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Коментари Харесай

Забавят излизането н следващия експанжън за Crusader Kings 3

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
През май тази година Paradox Interactive анонсираха първия огромен експанжън за Crusader Kings 3. Неговото име е Royal Court и следва излизането на Northern Lords, първото DLC за играта. Експанжънът се появи за предварителна поръчка в магазина на Paradox и в Steam и формалната му премиера се очакваше до края на тази година. Това обаче няма да се случи. Royal Court е занимателен за 2022. Това стана ясно тази седмица от обява на Paradox в формалния конгрес на играта.

„Royal Court е освен първия експанжън за CK3, само че също и показва набор от характерности, които са напълно нови за сериите, включително културната еволюция и език. До огромна степен, експанжънът построява нови фронтове за игра и това е повода да опитвам с всяка нова характерност. Вземайки поради горното, ние не сме изцяло задоволени сега с напредъка по Royal Court, изключително по отношение на стабилността“, пишат Paradox. Те разкриват, че са разкрили проблеми, над които желаят да поработят още и изобщо да показват едно допълнение, което дава отговор на високите стандарти на играта. И въпреки точна дата на излизането на Royal Court да не е давана авансово, Paradox са поискали да споделят с общността зад играта какво се случва с експанжъна.

Що се отнася до самото допълнение, то носи със себе си 3D тронна зала, в която може да събирате дружно вашите благородници и васали и организирате разнообразни събития. Културната система получава сериозна актуализация, като другите езици към този момент ще са нещо, което ще се взема под внимание. Даже вие ще можете да учите непознат език, което на собствен ред ще носи своите облаги, когато споделяте с притежател на този непознат език. Важност получават и традициите и особеностите на чуждоземците. Повече за всичко това, което прибавя към Crusader Kings 3 Royal Court, може да научите от тук.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР